Översättningstjänster | Professionella översättningar

Bostico International tillhandahåller översättningstjänster i över 250 språk. Vi är en ledande översättningsbyrå som ligger i Storbritannien och vi tillhandahåller tjänster till teh Europeiska unionen. Vi samarbetar enbart med professionella översättare som har många års erfarenhet. Deras översättningar uppfyller de högsta kvalitetskraven. Bostico.eu fokuserar på den europeiska marknaden, men vi kan leverera översättningar till och från nästan alla språk.

Om du har ett stort projekt med en deadline, kan det spridas över flera översättare vilket bidrar till tidsfristen bibehålls och kvaliteten är hög. Våra översättningar är alltid korrekturläsa.

Våra översättare översätter enbart till sitt modersmål och är specialiserade på vissa kompetensområden som teknik, medicinsk industri, reklam, mjukvara och ekonomi. Vi har också arbetat med fastighetsmäklare och rådgivare inteckning att översätta juridiska dokument för att köpa fastigheter i hela Europa.

Översättningsbyrå

Bostico International är en översättning konsultföretag där vi bedömer dina krav i sin helhet och sedan tilldela resurser till det. Vi erbjuder mer än översättningstjänster erbjuder vi full SPRÅK lösningar till konkurrenskraftiga priser: för bara 0,13 € / ord * vi översätter din text till och från alla europeiska språk. För ytterligare information om någon av våra tjänster, vänligen kontakta oss och en av våra vänliga medarbetare hjälper dig.
* med ett minimum av € 35,00.

Kontakt: info@bostico.eu

Översättningstjänster finns för engelska, franska, tyska, italienska, spanska, portugisiska, holländska, grekiska, danska, norska, polska, rumänska, ungerska, bulgariska, tjeckiska, maltesiska, lettiska, litauiska, svenska och estniska. Om du behöver en översättning till ett språk som inte nämns, vänligen kontakta oss.