Servicii profesionale de traduceri autorizate

Bostico International este lider pe piata britanica a serviciilor de interpretare si traduceri. Bostico international colaboreaza exclusiv cu interpreti si traducatori profesionisti si experimentati ale caror traduceri sunt in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate. Bostico.eu este un site pentru piata europeana dar ofera traduceri in/ si din aproape toate limbile.

Daca aveti un proiect de mare anvergura cu termen de finalizare scurt noi va putem ajuta. Bostico va repartiza proiectul mai multor traducatori astfel incat proiectul dumneavostra sa fie in conformitate cu standardele inalte de calitate si la termenul limita impus. Traducerile noastre sunt intotdeauna corectate si verficate (proofreading) pentru a asigura traducerii dumneavoastra pastrarea sensului original al textului fara niciun fel de abatere.

Traducatorii nostrii intotdeauna traduc dintr-o limba straina in limba materna si vice versa si sunt specializati in domenii specifice de expertiza: tehnologic , medicina , industrial , economic , sofware , publicitate. Bostico International colaboreaza de asemenea cu agenti imobiliari si cu consilieri ipotecari in vederea traducerii de documente legalizate cu scopul utlizarii acestora la achizitionarea de proprietati pe teritoriul Europei.

Agentia de traduceri

Bostico International este o agentie de traduceri si consultanta unde cerintele dumneavoastra primeaza si va sunt pe deplin intelese. Alocam toate resursele necesare satisfacerii cerintei dumneavoastra in timp util. Bostico International ofera mai mult decat servicii de traduceri. Seriviciile oferite de Bostico International sunt SERVICII LINGVISTICE PERSONALIZATE la preturi competitive: preturile noastre pornesc de la €0,13/cuvant*.
* minim € 35,00

Pentru mai multe informatii cu privire la serviciile firmei Bostico International va rugam sa ne contactati. Membrii echipei noastre de profesionisti va stau la dispozitie. Contactati-ne la info@bostico.eu

Serviciile de traducere sunt disponibile in/ si din limbile : engleza , franceza , germana , italiana , spaniola , portugheza, greaca, daneza, norvegiana, poloneza, romana , maghiara, letoniana, bulgara, ceha, malteza, lituaniana , olandeza, suedeza , estoniana. Daca doriti traducerea unui document in/ si din alta limba care nu se regaseste in lista mai sus mentionata, va rugam sa ne contactati si cu siguranta va putem ajuta.