Vertaaldiensten | Professionele vertalingen

Bostico International is een toonaangevend vertaalbedrijf op de Britse vertaalmarkt. We werken alleen met ervaren professionals wiens vertalingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Hoewel Bostico.eu is gericht op de Europese markt, leveren wij ook vertalingen in en vanuit vrijwel alle talen.

Verder komen wij met oplossingen om projecten tot een gewenst einde te brengen. Als u bijvoorbeeld een project met een harde deadline hebt, zorgen wij ervoor dat u het haalt door het project op te splitsen onder enkele vertalers die nauw samenwerken zodat de vertalingkwaliteit op een hoog niveau blijft. De vertalingen worden altijd nagekeken door revisoren.

Onze vertalers werken exclusief naar hun moedertaal en zijn gespecialiseerd in vakgebieden zoals geneeskunde, techniek, recht, sociale zaken en software. Wij werken ook samen met Europese vastgoed makelaars en hypotheek adviseurs en kunnen wij helpen om al de nodige documenten te vertalen als u bijvoorbeeld een woning wenst te kopen in het buitenland.

Vertaalbureau

Omdat wij niet alleen vertalen maar linguïstische oplossingen aanbieden voor competitieve prijzen. Voor slechts € 0,13/woord* vertalen wij uw tekst naar en vanuit alle Europese talen. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.
*Minimumtarief van € 30,00.

We kunnen vertalen vanuit Bulgaars, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Estisch, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hongaars, Iers, Italiaans, Lets, Litouws, Maltees, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Sloveens, Spaans en Zweeds.
Voor al uw vragen, mail ons naar info@bostico.eu

Vertaling diensten zijn beschikbaar voor Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Nederlands, Grieks, Deens, Noors, Pools, Roemeens, Hongaars, Bulgaars, Tsjechisch, Maltees, Lets, Litouws, Zweeds en Ests. Als u een vertaling in een taal die niet in de lijst, neem dan contact met ons op.