Oversettelsestjenester | Profesjonelle oversettelser

Bostico International tilbyr oversettertjenester på over 250 språk. Vi er en ledende oversetterbyrå lokalisert i Storbritannia og vi gir tjenester til teh EU. Vi samarbeider utelukkende med profesjonelle oversettere som har mange års erfaring. Deres oversettelser overholde de høyeste kvalitetskrav. Bostico.eu er fokusert på det europeiske markedet, men vi kan levere oversettelser fra og til nesten alle språk.

Hvis du har et stort prosjekt med en tidsfrist, kan det spres over flere oversettere som bidrar til å sikre fristen opprettholdes og kvaliteten er høy. Våre oversettelser er alltid korrekturlest.

Våre oversettere oversetter kun til morsmålet og er spesialisert på visse områder av ekspertise som teknologi, medisinsk industri, reklame, programvare, og økonomi. Vi har også jobbet med eiendomsmeglere og boliglån rådgivere for å oversette juridiske dokumenter for å kjøpe eiendommer i hele Europa.

Oversettelse Agency

Bostico International er en oversettelse konsulentselskap hvor vi vurdere kravet i sin helhet og deretter tildele ressurser til det. Vi tilbyr mer enn oversettelsestjenester, tilbyr vi full språkstøtte løsninger til konkurransedyktige priser: for bare € 0,13 / ord * oversetter vi din tekst til og fra alle europeiske språk. For ytterligere informasjon om noen av våre tjenester, vennligst kontakt oss og en av våre vennlige team medlemmer vil hjelpe deg.
* med et minimum av € 35,00.

Kontakt: info@bostico.eu

Oversettertjenester er tilgjengelig for engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, portugisisk, nederlandsk, gresk, dansk, norsk, polsk, rumensk, ungarsk, bulgarsk, tsjekkisk, maltesisk, latvisk, litauisk, svensk og estisk. Hvis du trenger en oversettelse på et språk som ikke er oppført, vennligst kontakt oss.