Oversættelse | Professionelle oversættelser

Bostico International tilbyder oversættelsestjenester i over 250 sprog. Vi er en førende oversættelsesbureau beliggende i Det Forenede Kongerige, og vi leverer tjenesteydelser til teh Europæiske Union. Vi samarbejder udelukkende med professionelle oversættere, som har mange års erfaring. Deres oversættelser opfylder de højeste kvalitetskrav. Bostico.eu er fokuseret på det europæiske marked, men vi kan levere oversættelser fra og til næsten alle sprog.

Hvis du har et stort projekt med en deadline, kan det blive spredt over flere oversættere, som hjælper med at sikre fristen fastholdes, og kvaliteten er høj. Vores oversættelser er altid korrekturlæst.

Vores oversættere oversætter udelukkende til deres modersmål og er specialiseret i visse områder af ekspertise som teknologi, medicinske industri, reklame, software og økonomi. Vi har også arbejdet med ejendomsmæglere og realkreditinstitutter rådgivere til at oversætte juridiske dokumenter for at købe ejendomme i hele Europa.

Oversættelsesbureau

Bostico International er en oversættelse konsulentvirksomhed, hvor vi vurderer dine krav fuldt ud, og derefter tildele ressourcer til det. Vi tilbyder mere end oversættelsesservice Vi tilbyder fuld sproglige løsninger til konkurrencedygtige priser: for kun € 0,13 / ord * Vi oversætter din tekst fra og til alle europæiske sprog. For yderligere oplysninger om nogen af ​​vores tjenester, så Kontakt os og en af ​​vores venlige team medlemmer vil hjælpe dig.
* med et minimum af € 35,00.

Kontakt os: info@bostico.eu

Oversættelse tjenester er tilgængelige på engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, portugisisk, hollandsk, græsk, dansk, norsk, polsk, rumænsk, ungarsk, bulgarsk, tjekkisk, maltesisk, lettisk, litauisk, svensk og estisk. Hvis du har brug for en oversættelse til et sprog ikke er angivet, bedes du kontakte os.