Fordítási szolgáltatások | Szakmai fordítások

Bostico International nem nyújt fordítási szolgáltatásokat több mint 250 nyelven. Mi vagyunk a vezető fordítóiroda található az Egyesült Királyságban, és mi a szolgáltatásnyújtás teh Európai Unióhoz. Együttműködünk kizárólag a hivatásos fordítók, akik több éves tapasztalattal. A fordítások megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Bostico.eu középpontjában az európai piacon, de tudjuk szállítani a fordításokat, és szinte minden nyelven.

Ha van egy nagy projektnek olyan határidővel, akkor elterjedt több fordító, amely elősegíti a határidő fenntartását, és a minősége jó. A fordításokat mindig lektorált.

Fordítóink lefordítani kizárólag anyanyelvükre és szakosodott egyes szakterületek, mint a technológia, a gyógyászati ​​ipar, reklám, szoftverek, és a közgazdaságtan. Mi is dolgoztunk ingatlanügynökök és jelzálog-tanácsadók lefordítani jogi dokumentumok vásárlására tulajdonságok egész Európában.

Fordító Iroda

Bostico International egy fordítási tanácsadó, ahol felmérjük a követelménynek teljes körűen és a hozzárendelt eszközöket biztosítsák. Kínálunk több mint fordítási szolgáltatásokat kínálunk, FULL nyelvi megoldások versenyképes árakon: csak 0,13 € / szó * fordítjuk a szöveget, és az összes európai nyelven. További információkkal a szolgáltatásainkat, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, és egy barátságos csapat tagjai segítenek.
* minimum 35,00 €.

Kapcsolat: info@bostico.eu

Fordítási szolgáltatások állnak angol, francia, német, olasz, spanyol, portugál, holland, görög, dán, norvég, lengyel, román, magyar, bolgár, cseh, máltai, lett, litván, svéd és észt. Ha szüksége van egy olyan nyelven fordítást nem szerepel a listán, lépjen kapcsolatba velünk.