Μεταφραστικές υπηρεσίες | Επαγγελματικές μεταφράσεις

Bostico International παρέχει μεταφραστικές υπηρεσίες σε πάνω από 250 γλώσσες. Είμαστε μια ηγετική μεταφραστικό γραφείο που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την παροχή υπηρεσιών σε teh Ευρωπαϊκή Ένωση. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με επαγγελματίες μεταφραστές, οι οποίοι έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας. Οι μεταφράσεις τους συμμορφώνεται με τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας. Bostico.eu επικεντρώνεται στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά μπορούμε να παραδώσουν τις μεταφράσεις από και προς σχεδόν όλες τις γλώσσες.

Αν έχετε ένα μεγάλο έργο με μια προθεσμία, μπορεί να εξαπλωθεί σε διάφορους μεταφραστές, που διασφαλίζει η προθεσμία αυτή διατηρείται και η ποιότητα είναι υψηλή. Οι μεταφράσεις μας είναι πάντα διορθωθεί.

Οι μεταφραστές μας μεταφράζουν αποκλειστικά προς τη μητρική τους και ειδικεύονται σε ορισμένους τομείς της τεχνογνωσίας, όπως η τεχνολογία, ιατρική βιομηχανία, τη διαφήμιση, το λογισμικό, και την οικονομία. Έχουμε επίσης συνεργαστεί με κτηματομεσίτες και σύμβουλοι υποθηκών για να μεταφράσει τα νομικά έγγραφα για την αγορά ακινήτων σε όλη την Ευρώπη.

WΥπηρεσία Μετάφρασης

Bostico International είναι μια εταιρεία συμβούλων μετάφραση όπου θα αξιολογήσει τις ανάγκες σας στο ακέραιο και στη συνέχεια να διαθέτουν πόρους για αυτό. Προσφέρουμε πάνω από μεταφραστικές υπηρεσίες, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ΓΛΩΣΣΑΣ σε ανταγωνιστικές τιμές: για μόνο € * 0,13 / λέξη που μεταφράζει το κείμενό σας από και προς όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και ένα από τα φιλικά μέλη της ομάδας μας θα σας βοηθήσει.
* με ελάχιστο ποσό τα € 35,00.

Επικοινωνία: info@bostico.eu

Μεταφραστικές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για τα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ολλανδικά, Ελληνικά, Δανικά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Ρουμανικά, Ουγγρικά, Βουλγαρίας, της Τσεχίας, της Μάλτας, της Λετονίας, της Λιθουανίας, της Σουηδίας, και της Εσθονίας. Εάν χρειάζεστε μια μετάφραση σε μια γλώσσα που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.