Преводачески услуги | Професионални преводи

Bostico International е лидер в британската превод и тълкуване индустрия. Работим изключително с професионални преводачи, които имат дългогодишен опит. Преводите им са съобразени с най-високите изисквания за качество. Bostico.eu се фокусира върху европейския пазар, но можем да постигнем преводи от и на почти всички езици.

Ако имате голям проект с краен срок, тя може да се разпространи в няколко преводачи, която помага да се гарантира на крайния срок се поддържа и качеството е високо. Нашите преводи винаги се проверят.

Нашите преводачи превеждат единствено на майчиния си език и са специализирани в определени области на компетентност, като технология, медицинската промишленост, реклама, софтуер, и икономиката. Ние също така се работи с агенти по недвижими имоти и ипотечни консултанти, за да преведат правни документи за закупуване на имоти в цяла Европа.

Агенция за преводи

Bostico интернешънъл "е консултантска превод Ние оценяваме вашите изисквания в пълен размер и след това да отделим ресурси за нея. Ние предлагаме повече от преводачески услуги, ние предлагаме пълни решения на езика на конкурентни цени: за само € 0,13 / Word * преведат текста от и на всички европейски езици. За повече информация за някое от нашите услуги, моля свържете се с нас и един от нашите членове на екипа ще ви помогне.
* с най-малко от € 35,00.

Свържете се с нас: info@bostico.eu

Преводачески услуги са на разположение за английски, френски, немски, италиански, испански, португалски, холандски, гръцки, датски, норвежки, полски, румънски, унгарски, български, чешки, малтийски, латвийски, литовски, шведски и естонски. Ако имате нужда от превод на език, които не са изброени, моля свържете се с нас.